top of page

Tjänster

Sauvera tillhandahåller tjänster inom bevakning av hög kvalitet, vi skräddarsyr ett paket till din verksamhet eller till dig som privatperson. Vi vet att vi gör skillnad!

Rondering / Tillsyn

Väktaren säkerställer att inga obehöriga personer och fordon vistas inom bevakningsområdet, att ingen fara för eldsvåda, vattenskada, inbrott eller stöld synes föreligga. Att inga motorer eller maskiner är igång och att belysningen är släckt om den ska vara det.

Brand

Sauvera har båda brandsläckare och brandsläckningsgranater i bilen för snabb insats vid brand. Speciellt vid brand är varje sekund värdefull och eftersom vi redan sitter i bilen kan vår snabbhet göra skillnad för liv och egendom.

Störningsjour

Som ansvarig för en fastighet med hyresrätter och bostadsrätter ställs man emellanåt inför olika problem. Det kan t ex vara grannar som stör, sanitära olägenheter, olaga andrahandsuthyrningar eller betalningsproblematik.  

Som granne, ansvarig eller ordförande kan det kännas skönt att slippa hantera dialogen själv för att undvika felaktig hantering av ärendet. 

Larm

Tillsammans med vår samarbetspartner väljer vi ett larmsystem som passar just dig eller din verksamhet - vi använder den senaste tekniken och certifierad utrustning.

Utryckning

Sauveras klistermärke på dörren är en garant för en snabb väktarutryckning, så snabb att vi påstår att vi är bland de absolut snabbaste i branchen. Vi påstår också att bevakning utan snabb larmutryckning är bortkastade pengar, tar det 45 minuter för att få en väktare på plats har brottslingen redan hunnit till Uppsala från Älvkarleby alternativt så har hemmet blivit övertänt

bottom of page